intern

BINNEN

SCHILDERWERKEN

intern

BUITEN

SCHILDERWERKEN

intern

INDUSTRIËLE

SCHILDERWERKEN

 • Peter Vinck

  Peter Vinck

  Sebastiaan, heeft voor de 3e keer voor ons gewerkt, een pure vakman die zeer zorgvuldig werkt, de kwaliteit staat bij hem voorop. De werkzaamheden zijn ruim binnen de geplande tijd uitgevoerd en dat tegen een zeer redelijke prijs. Ik kan zijn werk bij iedereen aanbevelen .
 • Camille Zeguers

  Camille Zeguers

  Wij hebben ons hele verbouwde huis laten schilderen en het resultaat is echt top! Dit maakt ons huis helemaal af! Vakwerk, afspraak is afspraak en ze zijn zelfs later (maanden later) teruggekomen om de muur waar vocht in zat, af te maken. Wij zijn zeer tevreden! 👌🏼
 • Jacqueline Dings

  Jacqueline Dings

  Sebastian heeft al voor de vierde keer voor ons schilderwerk uitgevoerd naar volle tevredenheid. Vakman. Goede kwaliteit-prijsverhouding. Secuur en laat alles keurig opgeruimd achter. Afspraak is afspraak. Uiterst vriendelijk en correct. Wij kunnen SMP Schilderwerken van harte aanbevelen.
 • Gerry Hendrix

  Gerry Hendrix

  SMP Schilderwerken levert top service van klasse kwaliteit met veel enthousiasme bij elke klus, binnen de afgesproken tijd, elke keer weer! Hij is al meer dan 9 jaar onze vaste schilder!! Maakt afspraken meer dan waar, denkt mee en oplossingsgericht mbt moeilijkere werken en zéér betrouwbaar!!
 • Nicolle Eggen

  Nicolle Eggen

  Sebastian is al jaren mijn vaste schilder, werkt netjes, denkt mee en levert vakwerk, een dikke 10!

  Services:
  Exterieur schilderen, Deuren schilderen, Interieur schilderen
  Loading...

  paint brushOfferte aanvragen

  SMP Schilderwerken

  Sebastian Prabucki

  Slakstraat 14,
  6462 CV Kerkrade


  GSM: 06 - 454 752 54

  E-mail: info@smp-schilderwerken.nl

   

  KVK te Maastricht 50898809


  sikkens sigma wiijzonol